Se incarca...
Cariere

CONDUCATOR AUTO (SOFER CAT C+E) INCEPATOR (FARA EXPERIENTA) AUTOCAMION TRANSPORT INTERNATIONAL

Aplica

Compania 95 Arion, una din cele mai mari companii din Romania pe segmentul Transporturi Rutiere de Marfuri (mare tonaj), angajeaza conducatori auto INCEPATORI / FARA EXPERIENTA, din toata tara, in urmatoarele conditii:

Cerinte obligatorii:

- Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E];
- Card pentru tahograf digital;
- Atestat ADR (marfuri periculoase) - obligatoriu la angajare
- Aviz medical si psihologic valabil;
- Cazier judiciar impecabil si cazier auto fara incidente majore;
- Disponibilitate de lucru in Europa de Vest pentru perioade de timp intre 8 - 9 saptamani (transport intracomunitar);
- Disponibilitate totala de a efectua tranzit cu ferry pe rute de Marea Britanie / Suedia / Finlanda;

Constituie un avantaj mare daca prezentati la angajare, in plus fata de cerintele obligatorii de mai sus:
- Atestat transporturi marfuri agabaritice
- Dovada cunoasterii unei limbi de circulatie internationala (engleza, franceza, germana) la nivel conversational

Contractul se intocmeste initial pe perioada determinata (3 luni) - timp in care se desfasoara procesul de formare/instruire a soferului. Pentru cei care dovedesc intr-un timp mai scurt abilitatile necesare, perioada de formare se poate reduce la 8 saptamani.

BENEFICII:

Salariu: diurna deplasare 35 EUR / zi + salariu 1250 RON brut / lunar. Toate sumele se vireaza la data fixa lunar in cont bancar (card), nu se lucreaza cu bani cash.

Ulterior perioadei de formare, urmeaza un nou contract pe perioada de 3 luni de TEST, in care soferul va merge singur pe masina sau in echipaj cu alt sofer aflat si el in perioada de test.
Daca si perioada de TEST se incheie cu succes, soferul isi intra in drepturi depline ca sofer cu experienta, beneficiind de drepturile si obligatiile aferente.

Dupa 3 ani in cadrul companiei, se acorda sporuri de fidelitate care se maresc la fiecare interval ulterior de 2 ani (de exemplu, intre 3-5 ani, apoi 5-7 ani, 7-10 ani, peste 10 ani etc).

GARANTAM PLATA DREPTURILOR SALARIALE FARA INTARZIERE! Toate drepturile salariale si diurna se vireaza in mod legal pe carduri bancare de EURO (pentru diurna) si RON (pentru celelalte drepturi salariale). Nu se acorda bani cash. Salariul (in RON) se vireaza in fiecare luna pe data de 15 iar diferentele de diurna se vireaza la terminarea decontului.

Conditii de munca la nivel occidental, pe o flota formata din vehicule EURO 6 si Euro5 EEV (Scania, MAN productie 2011 - 2016), cabine mari, frigidere. Incepand cu achizitiile din 2016 toate masinile vor fi dotate si cu clima de stationare.

Rutele pe care se lucreaza: Benelux - Germania, Franta, Marea Britanie, Danemarca, Spania, Italia;

Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania, cu un portofoliu de clienti seriosi si stabili;

Schimbul soferilor se face in Luxemburg, cu microbuzele companiei, la fiecare 6 saptamani, urmate de 10 zile de concediu (plecarile spre Luxemburg sunt in fiecare vineri dupa-amiaza iar intoarcerea este duminica seara).

Instruire continua teoretica si practica, in scopul obtinerii coeficientilor de conducere economica ce va pot aduce bonusul lunar (informatii despre aceste sistem veti primi doar la interviul de angajare, nu prin telefon);

Desi angajam din toata tara, un avantaj deosebit au conducatorii auto cu domiciliul in zonele Sibiu, Sebes, Deva, Arad (de-a lungul drumului european E68), Faget, Lugoj, Timisoara (E70). Cei cu domiciliu in aceste zone, vor putea fi preluati cu microbuzul din orasul de resedinta la fiecare deplasare pana la punctele de schimb, precum si invers, la intoarcere vor fi lasati in aceleasi zone de resedinta.

Sarcini specifice:

- Transportul de marfuri pe rute intracomunitare, cu sisteme autotractor+semiremorca cu MTMA 40 to, conform instructiunilor primite de la dispecerat;
- Comunicarea permanenta cu dispeceratul privind desfasurarea transportului prin metode de comunicare moderne;
- Respectarea cu maxima strictete a timpilor legali de lucru conform normelor AETR (regulamentului CE 561/2006) si a orelor de prezentare la incarcare, respectiv livrare. LA 95arion NU SE FOLOSESC MIJLOACE DE MANIPULARE A TAHOGRAFULUI!

Facilitati in traseu:

- Contracte de interventie service 24/7 in intreaga Europa fara a avea timpi de stationare. Soferii nu efectueaza interventii asupra vehiculelor in traseu, cu exceptia penelor simple de anvelope. De asemenea, 95 Arion nu trimite echipe de service prin Europa ca sa asteptati cu zilele prin parcare sa vina mecanicii de la garaj;

- Toate vehiculele sunt dotate cu aparate de taxe drum automate, pentru toate tarile din UE;

- Pauza de 45 ore pe teritoriul Frantei se petrece obligatoriu la HOTEL;

- avansuri de deplasare la fiecare 2 saptamani;

- Carduri de alimentare carburant; Compania 95 Arion lucreaza exclusiv cu sisteme de plata electronica. Nu se lucreaza cu cash;

- Transport de la Oltenita pana la punctele de schimb (si invers) asigurat de microbuzele companiei (Mercedes Sprinter de ultima generatie).

Aplica

Aveti intrebari?

Echipa noastra va sta la dispozitie. Vom trata solicitarea dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.