Se incarca...
Echipa 95 Arion
95arion

Despre noi

Istoric

95 ARION SRL este furnizor de servicii de transport rutier de marfa cu o experiența în domeniu de peste 20 ani, avand ca obiectiv să ofere servicii de transport rutier avand la baza calitatea transportului, punctualitatea, seriozitatea, transparenta si onorabilitatea, cautand in permanenta solutii eficiente pentru portofoliul de clienti.

Societatea desfășoară activitatea de transport rutier de marfuri din anul 1996, anul infiintarii societății, prioritizand extinderea și modernizarea atât a flotei auto cât și a serviciilor de transport rutier de marfuri oferite.

La început societatea a deținut un parc auto format din 2 autocamioane, realizand transport național de marfuri generale cât și transport frigorific de marfuri.

Calitatea serviciilor de transport oferite a fost baza unei dezvoltari armonioase și solide a activitatii de transport rutier de marfuri, ulterior societatea completandu-si activitatea de transport rutier cu transport internațional de marfuri în regim dedicat sau grupaj de marfuri.

Aceasta noua activitatea a presupus extindere flotei auto, drept pentru care societatea a realizat investitii in autocamioane noi care au satisfacut cererea portofoliului de clienti.

In prezent societatea si-a exins parcul auto realizand transport rutier de marfuri pe teritoriul national, in spatiul intracomunitar precum si transport extracomunitar. Transportul rutier de marfuri realizat de 95 Arion SRL are o varietate larga de marfuri transportate, ceea ce asigura un portofoliu de clienti extins.

Flota

95 Arion detine un parc de 30 autovehicule pentru nevoile dumneavoastra.

Logistica

Planifica, organizeaza si coordoneaza activitatea zilnica de transport rutier de marfuri intern, comunitar si international.

Livrare la timp

Un transportator de incredere livreaza intotdeauna marfa la timp.

Servicii in EUROPA

Transport rutier de marfuri intern, intracomunitar si internaţional, către estul şi vestul Europei.

Ce spune lumea?

testimoniale

Aveti intrebari?

Echipa noastra va sta la dispozitie. Vom trata solicitarea dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.